Рибалко Олександр та Меланія

Олександр та Меланія Рибалко

Навесні 2014 року, коли почалася російська агресія у Криму та на Донбасі, татко Олександр і донечка Меланія, якій на той час було 8 рочків, тривожними вечорами, вкладаючись спати, вирішили написати веселий та героїчний мультик про маленьку україночку Веселку, яка врятувала світ!

Історія вийшла яскрава, щира та трохи пророча, називається "Веселка. У пошуках Таткового меча".

У 2022 році татко Олександр – в мирні часи бізнес-тренер, письменник, сценарист, пастор, мандрівник – у війську. Донечка Меланія, якій вже аж 17 років – студентка журфаку в Харківському універі.

Разом вони продовжують писати та мріють про перемогу Веселки тепер вже у справжній війні. А допомагають їм у цьому матуся Світлана та старша сестра Софія.

Поруч з ними друзі, побратими, рідні, видавці, ілюстратор Анастасія Пляко та улюблені читачі!

А раз так, то обов'язково перемога буде, бо

"БІЛЬШЕ НІХТО НЕ ПОВИНЕН ВМИРАТИ!"

Твори

Веселка у пошуках Таткового меча

Казка
"Веселка у пошуках таткового меча" – це фантастична казка, написана у співавторстві доньки і батька, Меланії та Олександра Рибалко.
Відважна українська дівчинка Веселка разом із вірним другом Коником слухняно виконує батькові настанови і щасливо перемагає всіх чудовиськ та чаклунів.
Прочитавши цю книжку, наші діти стануть ще сміливішими і переконаються у тому, що варто поважати своїх батьків. Дорослі помітять у казці багато знайомих реалій сьогодення...

Читати повністю →