Я люблю моделювати одяг

Твір на тему

Я люблю моделювати одяг

На вулицях нашого міста з кожним днем все більше і більше відкривається нових магазинів сучасного одягу з яскравими вітринами. Там виставлені колекції на всі наші смаки: спортивні, робочі, вечірні, елегантні, для дорослих та дітей...

Ми з цікавістю дивимось на все це. Але в душі кожен з нас модельєр. У кожного свій смак, своя фантазія.

Я люблю моделювати одяг. Хоча це і займає досить багато часу, але як приємно створювати свій стиль, свій фасон, свою модель. Мені дуже подобається моделювати жіночий та дитячий одяг, хоча це досить нелегка справа. Адже при розробці моделей потрібно враховувати все: і пору року, і смак людини, її вік. Одяг повинен бути зручним і в той же час красивим. Спочатку роблю ескіз на папері, щоб вірно підібрати відтінки кольорів, деталі моделі, потім виготовляю викройку, щоб вірно виконати всі деталі крою, а потім все це переношу на тканину.

Моделі можуть бути дуже цікавими, особливо дитячий одяг. Його можна прикрасити вишивкою, аплікацією. При моделюванні кожен виявляє свою фантазію. Одяг, як і душа людини, повинен бути прекрасним, підкреслювати індивідуальність кожної особистості.

Інші варіанти цього твору: