Тренди пакування у 2025 році: що обирають ресторани та кав'ярні

Упаковка – без цього виробу, що забезпечує збереження продукту, неможливо уявити собі роботу кафе й ресторанів. Однак у нього є й інші важливі функції, наприклад, привертати увагу відвідувачів, забезпечувати їм комфорт. Упаковки бувають різними, які ж тренди на 2025 рік?

Блістерна упаковка – універсальність і зручність

Щоб відвідувач не просто читав меню, а бачив варіанти деяких страв, застосовуються блістерні упаковки. Це вироби, що складаються з підкладки й полімерного ковпака. Як правило, вони мають прозорий верх, щоб продукція була видна.

Наприклад, в блістерах часто виставляється випічка. Таким чином люди відразу можуть вибрати вподобаний варіант. Це зручно з будь-якого погляду, особливо якщо клієнт побажає взяти продукцію із собою.

Лотки для фруктів – естетичність і збереження

Багато сучасних людей піклуються про своє здоров'я, тому намагається вживати фрукти. Кафе й ресторани підтримують цю тенденцію, пропонуючи їх на десерт. Упаковкою можуть служити лотки для фруктів, зроблені з харчового пластику.

  1. Вони забезпечують тривале збереження у свіжому вигляді. Такий ефект досягається завдяки наявності спеціальних отворів у стінках або дні коробочки.
  2. Естетичний вигляд. Контейнери можуть виставлятися для огляду, щоб смачний і гарний вміст привертав погляд.

У лотки можна пакувати не тільки фрукти, але й салати, десерти, а також будь-які страви, що відвідувачі побажають взяти із собою. Найбільш зручні варіанти з кришкою, вони гарантують, що вміст не вивернеться назовні й не забруднить сумку або пакет. Оскільки вони легкі, то людям не доведеться витрачати сили при перенесенні.

Використовуючи пластикові контейнери, підприємства громадського харчування виявляють повагу до своїх клієнтів. Адже так приємно посидіти в затишному кафе й потім принести додому щось смачне, щоб інші члени сім'ї долучилися до незвичайної трапези.

Пластиковий посуд для суші – замовити, щоб забезпечити надійну упаковку

Суші – це невіддільна частина меню кафе й ресторанів, адже людям подобаються незвичайні японські штучки. Вони мають унікальний смак, гарний вигляд і досить легко засвоюються організмом.

Щоб страву надійно упакувати, можна замовити пластиковий посуд для суші. Це є одним з трендів 2025 року, оскільки люди часто роблять замовлення додому. Така упаковка може бути різних видів.

  1. З внутрішніми розподілами. Підходить у випадках, коли замовляються суші з різноманітних інгредієнтів. Завдяки розділенням вони не змішуються.
  2. З вбудованим соусником. Він робиться герметичним, щоб вміст не розлився під час транспортування.
  3. З різним ступенем прозорості. Є абсолютно просвічувальні конструкції, де відразу видно, що знаходиться всередині. Найчастіше нижня частина робиться темною та більш щільною, а верх прозорим.

Якщо основа береться без соусника, то васабі, імбир або соєвий соус можуть поміщатися в окремі пластикові коробочки. У будь-якому випадку все закривається так, щоб під час транспортування забезпечувалася повна збереженість. Пластикова тара цьому сприяє на 100%, тому і є трендом.