Наталя Павлик

Твори

Intro

INTRO
    Дощ. Ливень. Стіна води. Б'є по обличчю, боляче в голову. Шмагає волосся. Загортаю рукою, а іншою правлю. Ноги  роблять свою справу — ВПЕРЕД! Я сміюсь. Нічого не бачу, але сміюсь. Мені добре. Важко крутити педалі, бо води — по коліна. Ноги повністю мокрі, в кедах повно води. Але вона тепла. Я співаю. Я вільна.
    Мокре повітря, волога земля. Прокинулась трава і тепер пахне, як весною. Соком. Гарячим соком крові. Бджілка вдарила в лице — значить, дощу вже не буде.
    Бур'яни...

Читати повністю →

З раннього...

Чесно кажучи, я вже не пам'ятаю, як вона з'явилася у мене в житті. Але з тих пір, як вона з'явилася, я вже не можу уявити себе і своє життя без неї, жодної хвилини. Вона просто з'явилася, влилася у мою долю.
Не пам'ятаю першу нашу зустріч. Не пам'ятаю, що було після того...закарбувалося в пам'яті тільки те, як вона сказала мені своє ім'я, здається саме з того часу все і почалося. Так, вона сказала: — Ярослава,., і все. Мені цього вистачило надовго...

Читати повністю →

Мила

УВАГА! Цей текст містить еротичний зміст. 18+
 Вона сиділа, міцно стиснувши зуби і обхопивши коліна руками. Боже, скільки ночей вона просиджувала так, мало не божеволіючи від всеохоплюючого бажання! Вона знала, що засне лише в двох випадках: або задоволена і щаслива, або вкрай втомлена.
      Скочила і почала ходити по кімнаті. Квартиру купила вже досить давно, все-таки спромоглася здійснити свою давнішню, виношену ще за юності мрію...

Читати повністю →