Світ музики: яким його бачить молоде покоління

Твір на тему

Тихе дзюрчання весняного струмочка, шелест листя на деревах, крапельки дощу, які падають з неба на землю, — це теж музика. Вона зародилася ще задовго до появи людства, ще до того, як люди почали розуміти музику. Видатні митці Людвіг ван Бетховен та Моцарт подарували світові чарівну й ніжну класичну музику. З плином часу музика почала бурхливо розвиватися, і сьогодні ми вже й не уявляємо своє життя без неї.

Світ музики, він такий чарівний та дивовижний, він наповнює життя людини новими, яскравими барвами. Світ музики... А яким його бачить сучасне молоде покоління? Що б йому, можливо, хотілося додати або змінити?

Щодо сучасної молоді, то на сьогоднішній день можна сказати, що вона, як ніхто інший, має справді-таки широкий вибір у сфері музичного простору. Зараз існує так багато різновидів та напрямів музики, що їх важко, а іноді просто неможливо усі перелічити. Можна обирати між рок-музикою і репом, між поп-музикою і джазом, можна навіть поєднувати декілька напрямів одразу. Головне, щоб все це дарувало радість і приносило втіху, бо найперше завдання будь-якої музики — нести позитивний емоційний вплив, на людину, додавати естетичну насолоду.

Молоде покоління певною мірою є творцем нової музики в цілому. І саме від нього залежить, якою музика буде завтра, що залишиться, а що назавжди відійде в історію, забудеться з плином часу. Слід зазначити, що в наш час є багато талановитої, обдарованої молоді. Варто лише озирнутися довкола. Це яскраві й цікаві особистості, вони не бояться бути несхожими на інших, вони не бояться нового. Завдяки їм світ змінюється на краще. Приміром, одна моя знайома досить-таки непогано співає, до того ж, складає вірші, які потім перетворюються в прекрасні пісні. Не раз радувала вона своєю творчістю мене, наших друзів і просто оточуючих...

Дивіться також

Особисто я вважаю, що таким людям просто необхідно допомагати, їх треба всіляко підтримувати, заохочувати. І тоді, можливо, через деякий час світ побачить нові напрями музики.